FolLoW bY eMaiL

Thursday, 1 November 2012

PC mood~~=.=

salam
akhirnyaaaa
terbukak jugak ak ruangan nie time2 exam
hajatnye nak menulis dan mengarang esok malam
tapi mood ak...
huhuhuhu
aishhhh
orang cakap jangan diikutkan sangat mood 2
tapi kalau paksa pown
tak jadi ape jugak
sbb mood study yg takde nyeee pown
mood on9 n tengok movie
berlambak2
bersemangat waja yg amat
heh3

esok last payyyper
tapi nie la masalahnye kalo paper last
yg nota nya simple2 n nipis plak 2
berganda2 kemalasannye
huhuhuhuhuhu
esok nak masuk dewan baru ada perasaan gabra 2
alyaa ooo alyaa

nak kena seru mood nie
baru nak datang bertamu2
tak pown nk kena karate sikit dua tiga das
baru kesedaran datang

sedarlah weh esok exam PC
mentor ko plak ajar weh
knpem2 kena soal nati kalo tak perform
huk3
tapi mntor ak baik jek
tak pernah pown wat ak tension
cakap pown baik2
sebab 2 ak suka jek mentor mentee session
cuma mlz nak kena panjat ke tgkt 3
p2 dapt jumpa dr mohd...
heh3
jgn salah sangka eaaa
suka tengok gaya dr yg perfectionist 2
ada style laaa dr
smart bergaya sume ada
even mulut kadang2 cm berbisa skit kan
tapi redha jelaaaa
hahahaha

ape alyaa ooiii dah melalut ke dr mohd sume nie
kembali ke pangkuan PC
*sambil melayan rakan2 di twitter...
hua3
slagi tak jejak kul 2 tak sunyi twitter 2 asenye
FB yg dah jadi senyap sunyi
huhuhu

orait...
gudebye
salam=)

No comments:

Post a Comment