FolLoW bY eMaiL

Monday, 5 November 2012

bowling...again~~~

salam
last two or three post
aku story pasal gurlz outing kan
ke TS main bowling
for the 1st time kami main ramai2
kalau tak mesti dua tiga orang jek
huhuhhuhuhu

tadi......plan ak dari semalam nak pi hentian Pudu
nak beli tiket pi taiping
untuk cuti midsem nie
ecah cakap nak teman
fine laaa,ade teman n bertiga laa ngan shila sekali
ag pown kalo aku gi sorang mau sesat weh
hahaha
then time nak naik lift kat fak tadi
entah macam mana tersebut pasal bowling time smbang2 ngan yun
n bila min dengar semangat dia naik ke tahap kemuncak terus ok!
hahaha
kebetulan plak yun nak pi low yatt
last2 bincang punya bincang
ak,ecah n shila pi pudu dulu
yun,nazmi n zimah pi low yatt dlu
n min balik k4 dulu,ada hal sikit
yg penting last2 kena jumpa kat TS

dalam kul 2 after siap2 solat tadi
kami pown jumpa la kat tempat bowling 2
n lastly kami main 3 game!
n amik dua lane
so kami pecah dua,ada 6 orang tadi
team yun vs team nazmi
hahahahaha

lawan punya lawan berentap bagai
akhirnya team nazmi menang!
n aku?
ak n min team yun
heh3
kami laa kot penyebab kekalahan 2
heeeeeeeeeeeee
kalau aku perlu habis satu game dulu baru betol punya main
kalo tak main ngan longkang jela dulu
hahaaha

skang dah puas la main bowling
banyak kali pulak main bulan nie aje
ok laaa
kena tunggu next jpa masuk
baru nak plak nak kuar ke ape
skang just duk diam2
huuuuuuuuu

orait laaa...
sambung mass spectrometry....={
hehehehehe
salam=)

No comments:

Post a Comment