FolLoW bY eMaiL

Thursday, 28 March 2013

kekalutan hidup~~

salam
setelah sekian lamanya tak menjenguk
finally ada jugak peluang nie
tak sangka
kelam kabut jugak aku seminggu dua nie
nak kata sebab penangan thesis pown
macam tak sangat
tapi kalo sebab bercampur semua benda nak buat dalam satu masa
segala hal nak kena fikir serentak
mana la tak serabut tak kacau bilau hidup ak
hilang sekejap ketenteraman
hohohoho
ayat nak over jek, ye tak?

alhamdulillah
hari nie khamis,esok jumaat dah cuti
dah settle segala proposal presentation untuk research nie
even sebenarnya ini baru lah permulaan
perjalanan thesis tu sangat panjang lagi kot
tapi at least dah terlepas laa saat2 getir tu
entah la kenapa
asal sebut pasal presentation nie
terus terdevelop arrhythmia and tachycardia
hua3
padahal takde laa sampai mati pown even tima sesi Q&A tu
bak kata dr M,takot ke tak takot ke,sama jek
semua kena soal
n SV ak plak,demi nak sedapkan hati ktowg kot
'remember the law of THREE'
diulangnya ayat nie hampir spuluh kali kot
three tu merujuk kepada tiga markah
hahah

but now,segalanya dah tamat
tinggal nak fokus on midterm exam nie
isnin nati dah exam
even tiga paper jek
tapi still scary
tambah2 pulak banyak assignment yg di'hadiahkn' oleh lecturer2
konon anta lepas cuti
memang laaaaa,tapi ada plak ahli group yg terlbih semangat nie
nak as soon as possible
saje jek taw wat ak serba salah
hohoho

n hal NPSC
nak kata biar dulu laaaa,dahulukan mende yg lebih utama nie (exam)
tapi tetap tak boleh
memandangkan peranan ak sebgai exco pemasaran
boleh ke nak tangguh2???
ajk pulak suma dah balik kampung
acane tuuu??
hohohohoho

nasib baik la OPKIM da tangguh
kdg2 ase cm menyusahkn bertangguh sebb macam dah takde cuti lagi pasnie
tapi dlm masa sama ase lega
at least dpt rehat seminggu kat rumah
hehehe

panjang2 duk melalut
conclusionnya
hari nie aku dah dapat tidur awal dengan aman
yeah!!!!!!!
hahaha
nak sambung kelam kabut tu malam ahad nanti laaa
hohohohoho

orait
nak sambung completekan assignment
ahli group 6 org,tp awat kami bdua jek yg kena completekn????=.='
even pelik dengarnya
tapi go on jelaaa
tak larat nak suruh sapa2
baik buat sendiri
=D

salam=D
~cincin idaman~
even tetibe,n tak kena ngan masa
do i care?????hohohohoho
=D

Monday, 4 March 2013

pabila ia menjelma~~~

salam
even jam kat ladtop ak macam tak betul
tapi ak tahu memang dah terlalu lewat untuk seorang student
yg ada kelas pada pukul 8 pagi esoknyaaa
untuk still awake..like what i'm doing rite now..=.='
macam tak sedar diri pown ada
dah laa pagi2 esok kelas pharmacognosy
kalo berjaga takpe gak
nie siap nak post2 kat blog pulak
apehalll???

tapi siyes dah lama tak jenguk sini kan
heeeeeeeeeee
improvement pe tuuu
bukan apa sangat pown
sebab tak sempat sangat sebenarnya
huhuhuhu
sem nie agak berat bagi aku
not only me
kawan2 aku pown mostly akan rasa yg sama
terutama yg betul2 involve ngan NPSC
NPSC tak berat sangat
tapi kalo dah bergabung ngan thesis lagi
jurnal berapa banyak kena khatam
tu pown tak paham2 lagi tajuk research ak
aishhhhhhh

but it's ok
kita boleh buat!!!!!
kadang2 bila semangat sendiri pown dah terbang melayang
nak seru balik bukan main susah
lagi senang nak tiup semangat orang lain
hohohoho
alhamdulillah setakat nie tak terlalu down ag
agpown sedang try adapt sem baru
suasana pown lain sikit
bila masuk bab thesis
semua orang macam bawak haluan masing2 dah
even SV sama,tp dah tajuk lain
lagi haru dapat SV nun di Grand Season
huhuhuhuhuhu

tinggal sebulan jek lagi
yeah!!!!
tak sabar nak habis n tamatkan segala kekusutan nie
dua tiga minggu nie
hampir tiap2 hari ada jek masalah baru timbul
esok meeting harap2 dapat lah settle sikit segala masalah tu
insya Allah
=)

*tapi apa yg menjelma ea??cm tak tally jek tajuk entry ak ngan jln cerita nie
hua3
tak kesah laaaaaa
saja nak menaip
alang2 kan duk rancak sangat menaip surat mintak sponsor2 tu
bila buat kerja2 nie
aku sedar satu hal
exco pemasaran kena kawan baik ngan SU asenye
hahahahaha
complicated betul laaaaaa
pernah jadi SU dulu pown program kecik okay
so pengalaman tu tak setough yg nie
even ak bukan SU pown
heh3

eh k laaaaaa
takley over sangat
esok kelas pukul 8
chayoookkk!!!!!!
gudluck untuk bangun awal ngan sndrinya
huhuhuhuhuhuhu
*nsb baik ada gak classmate duk satu floor nie...hohoho

lastly...
permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah
lancarkah segala perancangan kami....=)