FolLoW bY eMaiL

Sunday, 4 November 2012

gurlz outing~~

salam
agak2 hujung minggu pas exam kami akan buat apa kat bilik??
lepak2 di bilik mungkin
tapi no no no no for this time
kami keluar juga even baru jek keluar makan hari semalamnya
ada sebab lain sebenarnya di samping mahu release tension 2
tak perlu lah dinyatakan di sini
hanya kami dan Allah jek yg tahu

selepas mesyuarat tergempar kami berlangsung
diulam dengan meggi 6 bungkus berserta air teh
6 bungkus???untuk 6 kepala,ok what.....
hahahaha
selesai meeting we jump into a conclusion
which is........
esok jadi keluar ke TS
ada request nak main bowling
jadi kami tunaikan hajat nya
then nak makan2 plus tengok movie
itulah plannya....siap wat rangka ala2 tentatif program laaaa
beriye kan......takmo ada pape yg tak diingini jadi lagi..

setelah conclusion dibuat
exco perhubungan mula menjalankan tugasnya
dihubungi ke semua cawangan2 kami
terutama yg berada di luar kawasan
hahahahaha
*dah mula buat ayat pusing2 sje bagi orang pening

aku pown kol mira ali,mira kol liza,min ajak tehah
maka terkumpul laa 10 orang esoknya di TS
tapi mira ali tak dapat ikot sebab ada hal di rumah
kami makan dulu.....
sempena celebrate bday min
kami beli la kek sikit
belanja die makan
bagir reda sikit laa bengkak di mata 2
*kesan semalamnya....hehhehee
dah kenyang,kami mula melangkah ke tempat main bowling
Ya Allah penuh yg amat manusia
kena beratur kot nak tempah lane 2
lama gak kami tunggu
last2 alhamdulillah dapat jugak dua lane
so kami pecah dua group
heh3
bowling battle bermula
seronok sangat2
all out semua ,gelak2 ketawa bagai
gembira tengok semua kawan2 happy
=)

then after siap main bowling,kami berpecah
tehah balik,min balik umah abang die kat kajang
mira ada hal petang nanti,so balik kolej awal
liza n raudah pi low yatt n masjid jamik pastu
tinggallah kami berlima
pi solat zuhur jap
then tengok movie laaaaaa
filem silent hill
tiba2 beli tiket kena duk sorang2
kena berpecah
sebab dah last2 kot
semua tempat dah penuh
da la tengok cerita hantu
huishhhhhhhh
tapi redah jelaaaaa
and lastly reaksi kami bila keluar dari wayang....
hampehhh jek cerita tu!
bagi aku setakat nie filem abraham lincoln is the best among the best movie....
jalan cerita senang nak paham
watak pown cm clear jek
cite semalam entahlaaa
ada orang cakap filem 2 sambungan dari series before2 nie
maybe salah kitowang gak main tengok jek
dah tak paham
huhuhuhuhuhuhuhuhu

wat eva laaaaaa
yg penting kami berjalan sakan
da dekat magrib baru kami sampai di bilik
dah la malam nanti nak kena turun ke dsg lagi
kawan mintak tolong
kalau free insya Allah kami akan tolong
heeeeeeeee

ok laaa setakat ini dulu
ape2 hal akan diupdate lagi di sini
hehehe
*ak bercerita bukan untuk menunjuk
namun suka2 jek nak bercerita
pengalaman hidup bersahabat di UKM........
kalau boleh pasal kelas pown nak cerita...
tapi agak over yeee..
heh3
orait
ada orang atas seru suh naik makan cupcake...
heeeeeeeeeeee
rezeki jangan ditolak....=P

salam
slurrrppppppp..
susunan deretan air2 kami
pape hal nak jadi
makan dulu!!
itulah kami
ratu2 makan...=P

muka happy nak makan nie....
nyummm3
lapaaaa3...


gila tak gila kami 
atas escalator pown sempat snap 2-3 gambar
hua3
*tak hirau da pandangan org sekeliling
heh3


tadaaaaaa
nie laaa semua yg ada
termasuk camerawoman 10 orang laa semua
sementara tunggu lane kosong

semangat tak muka diowg
ala pemain professional g2 pgg bola bwling
hehehhehee
but nice game!


dah pegang kamera sume mende nak snap
kasut kami wne lain2 sebelah
satu pink satu biru
alaaa tomeyyy3!!!


duk menunggu turn masing2
sempat snap beberapa gambar
that's how gambar kami jadi banyak akhirnya
hahahaha


n yg nie last2 before kami naik untuk solat 
poyo laa ala2 baru keluar dari kosmo world
tapi kalo ak,tak mustahil pown
heeeeeee

orait,sekian sahajalah aktiviti kami hujung minggu nie
btw,u guys are awesome!!!
make me smile always...
thanx a lot frenssss!!=)


No comments:

Post a Comment