FolLoW bY eMaiL

Saturday, 3 November 2012

ikea damansara~~

salam
hari jumaat bersamaan 2hb november
tamat lah sudah exam midsem yg telah berlangsung selama seminggu
means habis sudah segala penderitaan tak tidor malam
nota dah boleh simpan ke tepi
hahaha
*padahal final ada lagi

maka adalah satu tradisi bagi kami untuk keluar2 makan2 after exam
tempat kami kali nie adalah ikea di damansara
mira ali yg lead kali nie
sebab dia yg selalu makan kat situ
katanya meat ball kat situ sedap
heheh
kami bab2 try makan memang paling handal
pantang diajak
tapi min tak dapat join...huhuhu
sebab ada visit PC
nak buat macam mana kan
assignment lagi penting..=)

then makanlah kami meat ball sume2 2
dah kenyang perut kami start berjalan menerjah2 seluruh shoping complex kat kwasan tu
ada The Curve,saja wat window shopping plak kan...
tapi ada laa jugak yg tersangkut paut terbeli
hahaha
nasib baik nafsu aku tak buat hal semalam
jimat2....
dah jalan2 plus amik gambar sikit
as usual laaa habit kami
cm tak pernah datang malaysia
=.=
hahahahahaha

last sekali kami ke Tesco
nak beli barang2 dapur
n alatan mandi
*perempuan..........hahahahaha
last2 magrib gak laa kami sampai kat kolej
nasib baik dah solat awal2 kat Tesco
jam sikit kot
kot??sebab ak tidor time odw balik 2...tak tahan ngantuk...
effect pas exam.hahaha

antara kenangan petang semalam:

ala2 garden kan...heh3..
nie kat luar The Curve

nie pown...
ala2 nie bkn KL kan...
excited bergambar..heeeee

nie laa antra yg ikot smalam
makan time!!!


ala2 kanak2 ribena pi tmpang duduk atas kerusi urut nie
tibe2 berbunyi!
tanda dah lama kita duduk nie..kata fatin...haha

kerusi yg comey berjaya buat kami nampak lebih comey ye...
agak perasan di situ
kerana aku juga di situ
bersama dalam gambar yg comey....hahaha

k lah,till the next post...
salam=)

No comments:

Post a Comment