FolLoW bY eMaiL

Tuesday, 3 September 2013

starting a new episode of life....=D

salam
hari nie selasa bersamaan 3 september
bersamaan jugak dengan 27 Syawal
tapi itu belom sangat penting
yg paling penting adalah.....seminggu lagi b4 start sem baru!!!
act tak sampai seminggu pown
=.='

dah nak start sem baru
rumah pown baru
kena stay plazarah wehhh
no k1 dah
hohohohoho
kelas pown baru
jauh sikit dari blog pejabat pentadbiran fakulti
mencabar la jugak bagi classrep n penolong nanti

then dah kena betol2 serius sambung thesis
tahun akhir plak tu
segala attachment pown ada sem depan
tiba2 tak sabar nak ber'viva'
sebab nak habiskn thesis tu sebenarnya
heeeeee
tapi on d way nk habis tu,seksa la jugak kot
hohohhohoh
tapi,kita kuat kan!
chayok!
kita boleh!
insya Allah

n satu lagi harapan ak
biarlah kami semua grad n konvo bersama
permudahkan bagi kami semua Ya Allah...
=D

salam with care~~~~

*p/s: kena jumpa kamu(gambar) di FB jela...jumpa lebih2 sampai larut malam,kena kurangkan..hohohoho

No comments:

Post a Comment