FolLoW bY eMaiL

Saturday, 3 November 2012

takmo lelap~~


salam
skang tepat pukul 4 kot kalo ikot jam kat atas meja aku 2
lewat yang amat kan...huhuhuhuhuhu
mata aku dah berat sangat sebenanya
terasa bengkak
tak larat nak bukak
kalau letak tongkat lidi pown knpem patah
hahaha
hyperbola jek sebenanya
heh3

bila mengadap ladtop nie hilang la sikit beratnya 2
ce kalau time nie ngadap nota
kNpem!!lelap plus lena terus!
silap2 mimpi serta merta after mata tertutup
hahaha

plus ngah dengar lagu
so boley la induce mata nie untuk kekal terbukak
tapi the main question is why???
takmo tido ke alyaa oooiii??
esok pagi mau terbongkang...
huhuhu

sebab nyeeeee
alang2 aku dah berjaga sampai pkul 4 nie
ak rela teruskan niat suci murni aku 2 sampai at least pkul 6
nak tunggu subuh sbenanye
heheeehe
the main reason is ak nie jenis susah nak kejut tidor
unless kalau dah cukup betol jam tidor 2
agak2 kalo tido pkul 4 bangun pkul 6 or 6.30
baru 2 jam lebey ak tido
mampu ke ak nak terjaga semula???
tu jela persoalannya
hahahaa
tinggi risiko terlepas subuh
terlajak makanya jadilah subuh gajah
gajah pown untung
kot2 terlajak terus sampai tengah hari mau jadi subuh dinasour
hahahahahahaa

so demi mengisi masa lapang smentara menunggu saat2 subuh masuk 2
boleh lah ak luang kat sini kan
dah lama tak tengok lama2 ruang nie
asyik2 FB n twitter jek
*tuan pilih kasih....heh3
nak wat cne
kat sana ramai kawan2
kat sini aku cam bercakap sorang2
or lebih kepada monolog dalaman
n perlukan banyak idea nak menulis
juga masa yg agak lama untuk ruangan ini
hehe

dalam masa dua jam nie
try la kira berapa entry yg kemungkinan akan di post...
huhuhuhuhuhuhuhuhu
nak naikkan semula bilangan entry
dah jadi 100 jek semula....huhuhuhuhuhu
n cadangannya nak try post kat fb
hahaha
kawan2 ramai yg tanya kan
*bajet ko femes alyaa??
heeeeeeeeee

ok laaaa
bersiap sedia untuk next entry from me...=)
salam.....











No comments:

Post a Comment