FolLoW bY eMaiL

Wednesday, 6 June 2012

keep updating~~~=)

salam
hehheheheheeheh

even dah mention sekarang study week
tapi macam addicted laa kot
tak boley kalo tak edit or update post dalam sehari
heh3
ada jek idea nye kan
bak kata kawan aku
tapi 2 sebab diowang tengok post2 kat FB
hahahahaahahaa

bukanlah susah pown
idea bila2 boleh datang
terutama bila nak wat gile sikit
mengarut2 kat wall sendiri or wall orang lain ke
huhuhuhuhuhuhuhu

lama dah tak berborak2 ngan kawan2
akhirnya malam nie tercetus jugak
itu pown sebab order MCD tadi
thanx laa kat kawan aku, fatin
even duk jauh pown dari kami
tapi die yg mencetuskan idea nk order mcd 2
last2 sume setuju nak join
then after maghrib makan laa kami beramai2
pastu duk borak2
sume cerita keluar
dari hal sendiri
then hal pakwe masing2
*kecuali laah aku yg tak ada calon nie
heheheheeh
then sampai hal kawen
hantaran dan mas kawen pown masuk sekali
compare plak antara adat negeri2
aishhh
macam2 laaaaa

bile perempuan dah bercakap kan
pasal barang kemas pown boleh jadi isu
compare plak sorang2 punya
hilang kejap hal study2 nie
hahahahaa
bahagia laa beberapa jam
tanpa nota di tangan
huuuuuuuuu

tapi siyesly
aku suka sangat saat2 macam nie
luang ngan kawan2
borak2
maybe sebab dah lama kot tak spend masa macam nie
buzy ngan pelbagai urusan
program2
n study kot
ase dah lama tak kumpul cm tadi
rindu kat semua
betol laa orang cakap
bila kat sini
kawan2 la ibarat family kita
kalau kat rumah
borak2 ngan family
adik2 n mak jadi peneman pendengar segala cerita
hehehehhhehe

persahabtan itu sangat indah
kan3???
terutama bila sayang kita buat teman kita
adalah kerana Allah
so
as the conclusion
sayangilah sahabat anda...............=)

No comments:

Post a Comment