FolLoW bY eMaiL

Tuesday, 19 June 2012

boys VS girls

salam
minggu nie dah masuk minggu kedua exam kami berjalan
alhamdulillah berjalan dengan lancarnya
kecuali yg kejadian time exam PS minggu lepas laa
boleh pulak blackout DSG 2
kecoh kejap satu kolej bila ada beberapa paper kena tangguh
senior n junior pown dah taw petang 2 jugak
cepat nye berita tersebar
tangguh2 rupanya dibuat exam PS 2 b4 TF n AS
haru!!!!
3 paper berderet
namun kami gagahi jua
dah lepas daaaa
heeeeeeeee
akhirnyaaa...just tunggu paper AS jek sok
then rehat laaaa untuk beberapa hari
b4 tibanya exam AF n TM pulak
gudluck laa buat semua kawan2
even tak ada kawan tengok pown kat sini
heh3
dah FB deactivate....

dalam duk berstudy week n exam week nie
sempat la jugak duk perhati kawan2 aku sekeliling aku nie
bila jumpa kawan2 lelaki
mak aiiiiii
berjambang!
janggut n misai tak yah cakap laaa
betapa kesuntukan masa nya mereka time study week ni
hahahahahaa

tapi lain pulak halnya ngan dak2 perempuan nie
makin kemas laa kot aku tengok
nak taw nape kemas?
kalau lelaki maybe tak sempat nak tengok cermin kot
tapi kalau perempuan
time study 2 laa sibuk duk belek muka kat cermin
tak cukup muka rambut pulak
p2 macam2 laa
semua nak buat time study 2
lagi syok kalo cermin besar 2 ada duk atas meja study
memang tak pandang nota da
hahaha
penyakit betol laaa kan

macam2 hal laa kita nie
masing2 ada cara tersendiri kan
suka hati laa kowang nak buat ape pown
asal bahagia
maybe kalo laki lebih cepat masuk kot study
dengan bantuan janggut n misai panjang 2
n perempuan plak ag senang dengan cermin sebagai peneman setia
hahahaha
dan aku?
fon yg terpasang lagu laa kot peneman
sampai tiap2 hari kena charge
sian dia asyik kena nyanyi
maap leee
kalo tak tuan kami nie tidur
heh3

ok laaaa
itu sahaja
even sikit
nak jugak update
takmo ruangan nie sunyi sepi
tanpa ada post2 baru
heh3

till then..
salam~~~~~

No comments:

Post a Comment