FolLoW bY eMaiL

Wednesday, 20 June 2012

haram~~~tapi....

salam
tadi terbaca satu blog
post pasal larangan bersentuhan antara bukan muhrim dalam Islam
hmmmmm
memang basic nye pown kita ddidik agar menjaga pergaulan
even kalau family aku
kecik2 lagi dah ajar yg sentuh lelaki 2 haram
kalau bukan family
mula2 memang laa tak paham rasionalnye
tapi bila da makin besar
masuk sekolah agama belajar fardhu ain
semua hukum2
terus set dlam otak pasal hukum nie
memang haram kalau sengaja
dan diiringi pulak dengan nafsu peruntuh iman
dalam blog 2 cakap bila bersentuhan
jantung perempuan akan berdegup kencang
tanda kasih sayang
tapi laki berdegup kat tempat lain
otak dan kemaluan.....*maaf...
tapi nie aku copy paste kat blog 2 taw
huuuuuu
so bermula dari sentuh2 tangan pown boleh menjurus kepada zina kan
sebab 2 laa dalam Islam ada larangan bersentuhan nie
terutama nya sengaja
even tak sengaja pown rasa lain macam
nak2 dalam public trasnport
biarlah orang ckap 2 darurat pown
so diberi kelonggaran
tapi tetap tak selesa
bagi aku sebagai seorang perempuan
memang tak selesa laa kot
tapi kadang2 mende kita tak boleh nak elak.....
kan?
huhuhuhuhuhuhuhuhu

takot pown ada......
huuuuuuuuuuu
=(

No comments:

Post a Comment