FolLoW bY eMaiL

Friday, 15 June 2012

hai!!!!!!!!

salam
eh2
muncul lagi!!!!
hahahahah
baik laa pi study alyaa ooii
kalo ye pown mata 2 kebal sangat
duk pelik sangat kat orang lain insomnia
last2 berjangkit kat aku
huuuuuuuuuuu
kalo tak tidur
tak ada effect esoknye takpe
nie pening2 nak muntah sume ada
ubatnyeeeee??
tidur!!!!
so petang nati masa burn ngan tidur ag
macam mana 2...hohohoho

isnin nie exam PS, slasa TF, n rabu AS....
then rehat laa jap slama 5 hari kot
rehat ke??
rest laa jugak dari exam
huhuhuhuhu
tak sabarnye nak abih exam nie!!!!
then habis exam nak kna settle pasal HC green lung
pasal NPSC skit
b4 bertolak ke terengganu
horrayyyyy!!!!!
dapat jalan2
heeeeeeee
even dah selalu  jejak ke ganu 2
kampung mak aku
mau tak jejak kan
hohohohohoho
tapi kali nie gi ngan kawan2
macam lain sikit laa keseronokannya 2
konon nak main badminton
lawan nye 3 jam
berjalan berpuluh jam nati
hua3

takot nak kna lawan badminton
siyez
ak kalo main2 biasa xpe
tapi sampai nak masuk pertandingan nie
seram sejuk laa jugak
aishhhh
bukan laa terror sangat pown
huuuuuuuu
tak practice plak 2
cmne laaa nati nie
main double ngan tehah
tak pernah ag berganding ngan dia nie
selalu ngan min jek
harap2 b4 gi ganu 2
sempat la ktowg main jap
khamis b4 g 2
boleh kot
heeeeeeeee

then balik dari ganu
terus balik rumah!!!
itu part paling seronok sbenanye
heh3
tak kira pape jadi
aku nak balik gak!!!
mesti!!!
huuuuuuuuuuuuuu
satu kesedihan yg amat taw
dah duk dekat ngan umah
tapi tetap tak dapat balik
kecuali laa kalo jadual short sem ak start trus after 2
memang sje nak mendera aku laa 2
huuuuuu
harap2nya tak laaaaaa ea
hohohohohoho

ok laa..sambung study ag....haraplaa jugak masuk..heh3
orait..salam=)

No comments:

Post a Comment