FolLoW bY eMaiL

Wednesday, 7 March 2012

start menyiasat

salam

aishh...
rupanya ramai jugak coursemate aku taw aku ada blog
hua3
ingat ramai tak ambik kisah
tapi diowg tahu yang lama
hehhe
yang baru nie
hati kecil nie diowg tak jumpa lagi
heeeee

biarlah
aku hanya mampu bagi klu2 jek
nak bagi link memang tak lah kan
segan laa kalau diowang baca segala isi hati aku kat sini
huhuhuhu
ayat jiwang2 semua keluar kot
biarlah
jadi tanda tanya pulak
tapi aku tak suka tulisan aku terbatas
atas sebab2 begitu
hohoho

namun
jauh di sudut hati aku
mengatakan
satu hari nanti ada kawan yang akan jumpa jugak blog nie

time 2 memang aku buat bodoh jela...
hahhaa

let it be my only secret..............
=)

No comments:

Post a Comment