FolLoW bY eMaiL

Thursday, 13 December 2012

usah dibandingkan

salam
malam nie semangat aku nak menaip dah berkobar2
dah macam2 idea tereka dalam kepala
tunggu nak luah jek

tapi tiba2...
semangat aku jatuh menjunam
terus ke bawah
kalau ada bacaan negative
yg paling negative la kot
ini pown taip tanpa keseronokan biasa

kerana aku terbandingkan tulisan ak
dengan mereka yg lebih mahir berkata2
bijak melontar kata2
meluah idea bersama susunan dan struktur ayat yg sangat indah
nak compare ngan ak
bagai langit dan bumi
perumpaan tu pown tak cukup menggambarkan lagi
betapa kerdilnya ak=(

rasa tak layak blog ini diuar2kan kepada orang awam
tak layak dibaca
tak patot diterokai oleh siapa pown
huhuhuhuhuhuhuhuhu

*sesungguhnya ak manusia biasa........=)

No comments:

Post a Comment