FolLoW bY eMaiL

Friday, 7 December 2012

dendangan sulung

salam....
lama tak jenguk ke sini
minggu nie macam tak teratur sangat kot
banyak perkara dibuat
plus ada fon baru yg boleh on9
agak jarang bukak ladtop
n kebetulan ak lupa password gmail ak
nak sign in kat fon pown takley
hohohohoohoho

malam nie buat julung2 kalinya aku menyertai
pertandingan nasyid
hehehee
program anjuran pmffar
tapi organized by adik2 kami 1st year
hebat lah mereka!=)

lain cerita pulak ngan team kami nie
mula2 memang nak hantar wakil
disupport oleh cik aisyah kita as our manager
bajet retis jekk!
heh3
tibe2 dapat tahu pagi jumaat ada quiz FN n tutor,serta IPL..
so macam agak serabut la kalau kami still join
so bubar lah group yg dah terbina
tapi tak tahulah macam mana
tiba2 pagi khamis mereka cakap nak sertai jugak
pandai2 lah cari masa nak berlatih
masuklah as tanda kami menyokong aktiviti fak
apatah ini adalah progam sulung junior kami
bagi moral support laa sikit kan
bagi yakin biar mereka mudah nak handle program lain pasnie
selain nak merapatkan ukhwah kami
*serik ngan hal2 tahun lepas
huhuhuhuhuhuhuu

so tengah hari khamis 2 jugak kami cari2 lagu
cari lirik bagai
nasib baik tehah memang selalu join pertandingan nasyid kat sekolah
banyaklah lagu yg dia tahu
so kami amik lagu nasyid sekolah tehah
bukan lagu2 artis2 femes 2
cuma satu lagu lagi,bertemakan cinta,kami pilih lagu KAWAN by UNIC
petang khamis baru kami start nak praktis
lirik tak apal pown lagi
just nk susun2 suara
nak reka gaya
macam2 laaa
n kami berjaya buat dalam masa kurang dari dua jam
abih kelas pukul 5 terus sambung praktis kat surau
sampai kul 6.30 kot
semangat tak?????
heeeeee

malam 2 baru kami pakat nk study
huhuhuhhuhuhuhuhu
sempat ke tak sempat ke
ikotlaaaa
then lepas abih penat2 melalui hari jumaat yg kali nie terasa sangat panjang
entah kenapa
huuuuuuuuuuuu
petang after ipl kami balik ke kolej
berkumpul di bilik ak
kami teruskan latihan
sampai lah magrib
p2 lebih kurang 7.45 kot kami ke surau
annnndddd lastlyyyy!!!!
dah tamat performance kami!!!!haahaahah
finally........heeeeeeeee
keputusan entahla macam mana
tunggu malam selasa nanti la kot
berdebar gak nie
aishhhhhhh
*konon masuk bukan nak menang
sje2 nk seronok2
sambil beramal
n sokong adik2
hahaahahaah
dah nama pown pertandingan
mesti lah nk menang gak kan
heeeeeeeeee
2 ayat pemujuk hati jek sebenarnya
kan3?????
=P

inilah team kami...
yg berbaju hitam 2 termasuk laa
moral support amat kuat ok..
haha
sorang lagi entah hilang ke mana
ad hal lain kot time nie
heeeeeeeee
manager janji nk belnja kalo menang
hua3
=)

that's all till now...=)
salam


No comments:

Post a Comment