FolLoW bY eMaiL

Friday, 28 December 2012

taste dia bukan citarasaku

salam
tengok pada tajuk entry kali nie
agak2 nak cerita pasal apa??
mesti pasal cinta cintun monyet monkey sume kan
hohohohohohoho
umur macam aku nie dikira cinta monyet ke??
*menung kejap
hmmmmmmmm
entry ini dipublish kira2 dalam pukul 3 pagi
even orang satu kolej duk heboh pasal macam2 kes
pencerobohan laa,kecurian laa,rompak laa
alhamdulillah kes rogol dan bunuh belom pernah
hampir diculik pown pernah ada taw!
bahaya betol hidup kat tengah kota raya nie
macam2 orang pown ada
huuuuuuuuuuu
extreme pulak tu kesnye
hmmmmmmmm
tapi aku tetap berjaga lewat pagi
sorang2...=.=
yg pasti pintu kunci...
n tawakkal lah kepada Allah
insya Allah Dia jaga kita
=)

eh lari topik pulak
ape maksud ak taste dan citarasa tu
hehehe
sebenarnya tadi baru jek duk sembang2 ngan kawan
kat twitter n even dari petang tadi lagi
duk sembang sambil makan
ada sorang kawan ak nie
dah jatuh hati kat someone
hari nie adalah hari paling bahagia dia
no no no
bukan laki 2 pinang dia
huhuhuhuhuhu
tapi lelaki 2 approve dia jadi kawan kat fb
dengar macam remeh kan
tapi ak dapat lihat betapa bahagia nya dia
hehehee
aku pulak yg senyum meleret
sebab laki 2 pon bukanlah dlam kalangan kawan2 kami
tapi seorang DJ radio klasik fm
n komposer
bukan calang2 orang kot
dan kawan ak nie minat yg amat
jatuh hati cinta2 ke belum ak tak pasti laa
hati diaaaaa
hehehehe

cuma bila tengok laki 2
memang bukan taste ak
*bajet ko hot nak memilih macam 2
bukan laah
tapi kita as a normal human being
mesti lah ada some character yg kita suka
yg kena ada pada org yg kita suka
ada orang suka laki kulit putih melepak
badan sasa laa kena tough bagai
baru kelihatan boleh melindungi ea
heh3
that's why ak cakap taste orang lain2
kalau ak pulak totally different
aku tak suka yg kulit terlalu putih
pasal badan sasa ke tough ke
tak kesah asal iman dia tough
huhhhh!!!!
power sangat ke ayat 2?
heh3

kena la tough imannya
sebab nak pimpin ak yg tak berapa kuat nie
heeeeeeeeeeeeeeeeeee
ak tak suka yg terlalu hensem
yg muka cute2 nie
dan ak tak suka muka yg sekali orang tengok terus dipandang tak kalih2
takmo3!!
kalau macam 2 kes nya
alamatnya merana jela ak tiap2 masa
sebab setiap kali keluar semua mata nak pandang laki ak
tak secure tuu....
aikk??
bunyi tak yakin jek ngan diri sendiri......
teeetttttttttttttttttttttttttt

dah lama tak buat entry mengarut macam nie kan
heh3
btw nak tunjuk jugak gambar2 antara yg smart
at least pada mata aku laa
citarasa orang lain.....
itu masing2 punya pendirian...............

TADAAAA!!!!!!!!!
hahahahahhaa
zizan jek sebenarnya
heh3
logik jek kan kalo ak salah seorang peminat dia
heeeeeeeeeeee
maybe sebab aku suka laki yg pandai buat lawak kot
boleh buat aku gelak
hmmmmmmm....

zizan lagi!!!!!!!!!
even tak paham ngan ekspresi muka dia....
hmmmm


n zizan lagi!
hohohohohohoho
gila minat kat dia ko nie.....
at least die melayu Islam n orang ganu
errrrr
negeri sebelah
heeeeeee
ce tengok yg bawah nie.......
heh3


taraaaaaaaaaaa
tiba2 jek masuk mood korea
hahaha
okayyyyy
dia agak putih sebenarnya
tapi nie exception
sebab minat macam mana pown
memang tak laa dia yg aku pilih jadi pasangan hidup pown
hohohohohohoh
mau kena kejar ngan mak ak
huuuuu
tapi dia smart!
jdi wallpaper fon pown jadi laa
*nak balik rumah nanti kena tukar
nati mak marah
*nakal sungguh~~~~
heh3

No comments:

Post a Comment