FolLoW bY eMaiL

Sunday, 27 May 2012

sepi...tapi happy..??

salam
waaaaa
selepas beberapa bulan aku mengumpul post di sini
hari nie bila check
dah mencecah 70++
heeeeeee
asenye blog lama dulu pown tak banyak macam nie kot
maybe sebab dulu macam terdedah sangat
yg nie even tak private
tapi ase macam private
macam dunia nie aku sorang jek yang ada
harapnye laaaa
kang duk syok2 bercerita
ada tukang baca yg tak diundang
heh3
haaaa,terasa3!!!
hahahahahahaahah
macam sakit mental ea cakap sorang2
ingat plak time main2 ngan kawan2 kat program health attack tadi
duk kat booth mental health
konon sakit mental laa
siyez tak matang sungguh anda
hahaha

haaaa
sebut pasal health attack
sebenarnya aku baru balik dari gopeng,perak
petang tadi sampai
petang jumaat pukul 7 lebey laa bertolak
sampai pukul 12 pagi kot!
naik kematu badan duk bertapa dalam bas 2
huhuhuhu
puas dah tidur bangun tidur ag bangun ag tidur pulak
tak sampai2 bila bangun
aishhhh
jauh ea perak??
lama tak gi perak.....huuuuuuu
fon tak ada kredit sangat laa pulak
kalau tak boleh kol makteh
huhuhuhuhu
satu2 nye makcik(adik ayah) yg tinggal jauh dari kuantan

pagi sabtu sampai2 kami terus set up tempat booth kami
duk susun sana
tampal sini
angkat itu
usung ini
dengan khudrat seramai 20 org
pukul 9 kami selesai semua proses set up
maka kami turun makan
gilir2 sebab dah ada yang dah makan before 2
so kami yg belom makan nie turun ramai2
makan sama2
sampai dua pinggan sorang
perggghhh
nie penangan kupon yg KPT bagi sebenarnya
kupon RM70 untuk makan sahaja selama dua hari
bayangkan!!!!
semua makanan yg mahal2 dah kami bedal
tapi macam tak luak pown kupon 2
xpelaaaa
baru hari pertama kan
tunggu hari esoknye
heeeeeee

naik atas melayan pelanggan2
seronok!
banyak pengalaman baru dapat belajar
pengetahuan pasal ubat pown makin bertambah
tak sia2 aku join program ini
heeeeeee
memang lebih kurang pesta konvo pown
tapi seronok
heeeeeeeee

sampai pukul 5 petang then balik ke asrama uitm seri iskandar tempat kami menginap
lepak2 sampai tertidur
penat kott
jaga2 terus mandi then lepak ag
hua3
dah nama duk ngan kawan2 nie kan
nak tengok movie pown
sume tak best
takde subtitle laaa
last2 tengok barbies jek!!!
hua3
tapi layan weh
hehehehehee
lastnye pukul 3 lebey gak ak tidur
nasib baik esok tak pening2 pown
tapi lambat gak laaa compare ngan kawan2 aku yg lain
heheheehee

hari kedua nie pown boleh tahan seronok
cuma tak seramai hari semalam pengunjungnya
tapi yg datang cukup memeriahkan suasana
bila tak ada orang
maka kami pown start laa bermain2
hahahahaha
2 yg sampai terkeluar pasal mental laa
then hilangkn kebosanan main fruit slice ngan diowang
lawan sape ag tinggi score
hahahahaha

last nye,dah perjalanan balik ke KL
kami duduk ramai2 geng farmasi 2nd year
kat belakang bas
memang laa kecoh bas 2
hahahahahaha
bile kami bergabung!
heheheehhee
macam2 laaa
tapi pengalaman nye...
sangat berharga
bukan senang n selalu dapat luang masa berprogram n bersama kawan2 cmnie
rugi lah sape tak g
KONON laa!!!!!
ari 2 hampir tak nak g gak kot
heh3
even dlm hati memang memberontak nak g
sebab suka wat program amal cmnie
cm kat nogaps dulu
pesta konvo
saywhat
banyak laa yg lain2
aku suka sebab improve skill komunikasi aku
terutama ngan orang awam
yg pelbagai latar belakang nie

semoga apa yang aku dapat selama dua hari ni
dapat aku aplikasi
buat selama2 nye
dan ukhwah terbina antara kami kekal selamanya juga
sayang kawan2 saya~~~~~~=)

No comments:

Post a Comment