FolLoW bY eMaiL

Saturday, 19 May 2012

saya sombong ea???

salam
kalau aku tak senyum langsung memang nampak garang ea
tak pown orang akan kata sombong
yeke?
huhuhuhuhuhuhu
aku tak perasan pown
dah laa dua tiga hari nie
semangat menjalankan satu misi
sampai jumpa kawan2 laki terutama nya laa
aku dah lupa nak senyum
huhuhuhu
tapi yang mana betol nie?
senyum sebab takot dikatakan sombong
or macam tak kenal kawan
ataupon
tak senyum
sebab aku perempuan
diowang laki
kena jaga pandangan kan
ke macam mana nie???
ak tak pakar laa hal macam nie
huhuhu
tapi andai aku ada senyum atau tegur mereka
hanya dengan niat
mereka kawan aku
malah sekelas ag
tidak molek rasanya kalau jumpa just ignore
nak mintak maaf
buat mereka yg baru2 nie
aku terignore
huhuhuhuhuhuhuhuhu
maaf sangat2

kadang2 kat class rep sndri pown terignore gak
huhuhuhuhuhu
apelah salah dia
hehehehe
sorry laaaa
assistant mu ini ada something
yg takley nak cite
hehehehehe
tapi ok jekk
insya Allah rabu nie ok semula ngan kowg
heheheheeheheheeh

No comments:

Post a Comment