FolLoW bY eMaiL

Thursday, 10 May 2012

bila mau study??

salam
betul jugak soalan atas 2
bila kau nak study nie alyaa madihah ahmad tamezi??!!!
huhuhuhu
hujung minggu nie dah luang masa kat rumah
konfem2 tak bukak buku or nota
memang tak ada maknanya laa
dah tujuan aku balik rumah pown nak rehatkan minda yg serba kusut nie
nota n ladtop segala bagai barang study memang aku tinggal jelaa kat bilik nie
ahad tengah hari dah balik pown nyee
setakat nak rehat2,kosongkan otak sekejap
minggu depan ada dinner kolej
even aku just datang makan
tapi still involve laa 2
hehehe
then minggu satu lagi ada program jugak
health attack kat gopeng perak
berjalan lagi
hujung minggu sekali lagi dah terguna
tapi insya Allah ada benefitnya
pergi ke program macam 2 kan banyak faedahnya
dari terperuk kat bilik
studynye tak jugak
hohohohoho
then lebih kurang seminggu lepas 2 dah start study week
huhuhuhuhu
maknanya dekat sangat laa dengan final nie
huhuhuhu
kepala aku bercampur baur dah nie
nasib laa awal2 dah cabut dari PMFFAR
heh3
cian ecah
huhuhuhuhuh
sorry sangat2
memang tak dapat nak tolong
huhuhu
tapi NPSC 2
dah start bergerak laa kot
kena buat segala planning dari sekarang
dengan pantauan dari yg berbahagia en thomas 2 lagi
memang aku kena buat cepat
hehehe
list dah ada dalam 70 syarikat yg kami nak cari sponsor
dapat ke tak itu belakang cerita laaa
yg penting kita try dulu
insya Allah dipermudahkan~~~~~~~
alhamdulillah segala program pown dah habis untuk sem nie
green lung kem 2 pown dah tamat
tinggal nak buat post mortem jela nie
then AGM takde post mortem....
fuhhhhh
legaaaaa...........
heeeeeeeee
ok laaa...sambung serius.....
till then...salam~~~~

No comments:

Post a Comment