FolLoW bY eMaiL

Friday, 28 September 2012

luv them

salam
sekarang saya berada di tahun ketiga
bermakna sudah tiga tahun saya belajar di sini
menuntut ilmu dalam bidang farmasi
tapi bukan itu sahaja
selain dari ilmu pendidikan formal
banyak lagi ilmu yg saya peroleh secara tidak langsung
sama ada dari pergaulan dengan orang sekeliling
atau bila saya join aktiviti2
memegang apa2 jawatan
mengendalikan sesuatu program
semuanya ilmu
bagi saya semuanya baru
dan bila dikumpulkan ia akan membentuk satu pengalaman yg sangat berharga
yg saya tahu tidak dapat dibeli di mana2

selain itu
hubungan akrab persahabatan
juga tidak dapat dicari di sebarangan tempat
even dalam kuliah lecturer tak akan ajar semua tue
cara kita menjaga hubungan dengan kawan2
memelihara hubungan sesama manusia
bagaimana kita sentiasa ada toleransi dalam setiap hal

n sekarang!
saya ada satu group
semuanya dalam 7-8 orang
nie pown sebab kadang2 ada yg ada all the time
ada yg tak selalu available nak join segala aktiviti kami
nak2 bila faktor tempat tinggal sekarang punca besar perpisahan kami
gaya macam tak jumpa langsung jek
padahal dalam kelas pown duk sembang gak
cuma jarang laa lepak mcam dulu kala 2
dah tak buat air teh laaaaaa
huhuhuhuhu

tapi kami nie
nama jek pown duk jauh2
tapi still lepak sama2
mcam petang tadi
plan tiba2 nak pi makan kat luar
restoran Ship
haha
n sume setuju pulak 2
ape lagi
habis jek IPL kul 4 tadi
berangkat lah kami beramai2 ke K5
lepak2 jap kat blik fatin
sementara tunggu restoran 2 bukak
sambil makan keropok ecah
pisang goreng iffah
n cekodok aku
semua nya beli laa kan
nak masak sendiri
errrrrrrrrrr
the main question is 'sempat ke'??
n rajin ke??hahaha
dah laa penat memerah otak tadi

ala2 tea time la kan petang2 makan2 sambil minum air teh
even kat K5 still ak jugak jadi tuan rumah
layan jelaaaa kan kawan2 oooiii
hahahahaa
macam layan adik2 dah aku nie
ke anak???
errrrrrrkkkkkkkk
layak ke nak ada anak kot ye pown alyaa oiiii
hahahaha
tak habis2
habis satu kuar satu ag gosip tadi kan
takley bla ngan aku2 pown terkena
memang laaaaaa diowg nie
hahaha
tapi ak happy jek
sebab ak suka suasana macam 2
riuh2
gelak2 ketawa
gurau senda
harap2 kekal laa persahaban kami nie
insya Allah

satu lagi hal yg wat ak happy sangat2
esok CUTI!!!!!!
gaya macam dah lama sangat jek kan tak jumpa cuti
baru tiga minggu start kelas
NPSC pown baru nak start beroperasi
tapi penat mengalahkan ape jek
2 yg excited sngat jumpa cuti nie
hehehehehehehehehe
nak manfaat betol2 weekend kali nie
nak lepak kat bilik jekkkk
kuar pown makan kat kafe jelaaa
boley percaya ke???
hahaha
insya Allah
kena jimat2 duit nieeeee
JPA bulan 11 baru masuk kot
aishhhhhhh

ok laaaa
mata dah berat macam ada 10 kg beban atas kelopak mata
nak kata tak tidur
maybe tak cukup kot
plus penat plak
huhuhuhuhuhu
orait
till the next post
salam=)

No comments:

Post a Comment