FolLoW bY eMaiL

Saturday, 4 May 2013

ia menular~~

salam
ada satu masa nie
satu perasaan datang menular dalam hati
tak tahu lah betol ke tak
tapi rasa bahagia tengok orang kahwin
hua3
yelaaaa
tadi ada kawan sekolah ak selamat menjejak kaki ke alam kehidupan yg baru
biasa2 malam tidur sorang2 atas katil
kalau ade teman pown mesti yg sejantina
either mak,adik,kakak,sepupu pmpuan or kawan pempuan
tiba2 malam nie dah ade sorang peneman tidur
yang kita tak boley nak halau2 keluar
huk3

persediaan?da ready ke belom?
nak masuk ke alam tu
entah laaaaa
tu jek kot ak mampu nak komen
hahaa
seram pown ade
bukan ape
kesian kat anak teruna orang tu
takot tak terjaga jek kalo ngan aku nie
huhuhuhuhuhuhu

physical n mentally ak tak ready kot
tapi tiba2 terasa ada satu perasaan nie
jeles.....
yezzzaaaaa
cemburu tengok kawan da pown kahwin
tapi satu suara dari hati memujuk
'jodoh ko tak sama ngan orang lain'
'love story kita tak sama,special untuk kita jek,so jgn samakan ngan orang lain'
'belum sampai masa lagi'
Allah nak bagi masa untuk aku puas2 hidup sorang2 dulu kot
even tengok orang kapel pown rimas
terutama dapat laki yg suka kongkong
tak bebas daa nak gi mana2 even ngan kawan2
tapi kalo pakwe bley laa memberontak
marah2 cakap kongkong laaa ape laa
tapi kalo suami??
errrkkkkkkk
itu hak dia kalo nak kawal isteri dia kot
hohohohohohohoho
jatuh hukum dosa laa pulak kalau kita bantah
kan??

takpelaaaa
kita tunggu jek saat itu datang
hehehee
insya Allah
kalau mereka mendahului
kita bakal menyusuli...
=)

No comments:

Post a comment