FolLoW bY eMaiL

Monday, 13 May 2013

last attachment~~~~~~~

salam
hajat di hati nak tidur dah sebenarnya nie
padah tak tidor langsung2 semalam
kat kelas tadi kronik yang amat kot
sambil jalan pown boley terlelap taw!ish3
tapi sekarang nie pown takde awal sangat
dah hampir jam 12.30 am pown
sikit jek lagi....
menghadap lappy pown bukan main2 taw dari tadi
duk mengedit n mengarang ayat untuk ethics nie haaa
esok nak hantar laaa kat SV
harap2 laa kali nie takde komen2 yg major sangat
amiiinnnn=)

esok my last attachment at HUKM!!!
but for this semester laaa pown
hua3
baru third year kan
nama pown Klinikal Asas
baru basic
yg mendalam tu
haaaaa tunggu laaaa sem depan
nightmare kauuu!!!! *gaya Dr M
=P

tapi at least,no more trip to HUKM after this
tiap2 minggu hari selasa
kena pi sana
seronok jek sebenarnya
yela pergi pown untuk belajar kan
banyak ilmu boleh dapat kat sana
=)

esok last day,n esok just buat trip ke out-patient pharmacy
just tengok2 jek
heeeeeee
seronooook oooooiiii
balik pown kul 10.30 am
tak macam group lain yg kebanyakannya kul 5 la baru settle
heeeeeeeeee
bahagiaaaaanyaaaaa
adil laaaa kan
before nie group ak dah suffer cmtu jugak taw
hahahah
over jek suffer bagai
sebab penat kot
terutama minggu pas abih NPSC tu
exhausted yg amat kot
hampir2 nak burst kat partner ak,tan jie hui
sian plak kat dia
tp dia best,okay jek n memahami ak
hehehehhehe
*jarang aku nk puji dak laki cina taw
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

alhamdulillah Kau permudahkan segalanya
semoga Kau sentiasa memberkati
n merahmati aku sepanjang perjalanan ku yg masih panjang ini
permudahkan jua bagi rakan2 ku yg lain
amiiinnnn=)

No comments:

Post a Comment