FolLoW bY eMaiL

Saturday, 11 May 2013

finally..it's officially..................

salam
apa khabar?
baik?sihat?
alhamdulillah,same here..sihat walafiat...=)

kelas sekarang dah makin kurang
sampai rabu jek ada kelas
tu pown selasa kena gi attachment kat HUKM
so dengan kata lain nyaa
dua hari jela aku attend kuliah, isnin n rabu
khamis n jumaat kerja ak bertapa di bilik
sebab?
nanti aku cerita dalam next post....(entah bila nak karang ayat)

sebenarnya ak bukan la free sangat pown skang
tapi still nak mengarang ayat mencoret sebaris dua kat sini kan
heeeeeeee
nie pown ngah mereka ayat nak taruk dalam ethics proposal research ak
terbelit2 dah ase segala urat2 saraf otak ak
tu yang relax sikit datang sini
kasi lontar sikit segala keserabutan tuu
hohohohohoho

apa yang ak maksudkan tajuk atas tu ea?
hehehheeehe
finally...it's officially.....ape?bertunang?ke kahwin?
hahahahahahaahaha
gelak jek la yang mampu
takde mende lain ke kau nak pikir ooooiiiii
it's officially off laaaaa
memang hal nie berkenaan hati
profile pict ak kat fb tu mmg menggambarkan isi hati aku pown
ak tanam hati aku yg berharga sangat nie kan
siap letak dalam balang kaca lagi
takot nanti kena urai ngan bakteria2 ke
tak pown kena korek ngan haiwan2 perosak
hehee
biar lah sementara ia bersemadi
dan semoga suatu saat nanti
ak bisa ketemu semulaa laa hati aku tu
uisshhhhhh berharga kot tu
don't worry
nanti sat ag ak pi taruk batu penanda
tengok laaa batu nisan ke
batu penanda kat tepi jalan ke
heheheehhhehee

tapi main point nye di sini
after almost 3 yrs
finally ak dapat betul2 terima
hati orang mana boleh dipaksa
macam mana aku tak suka orang paksa hati aku
macam tu la jugak ak tak boleh paksa orang lain
buat masa sekarang,kalo orang ckap sombong pown tak kesah laaa
tapi ak takmo orang tengok ak macam terhegeh2 sangat
bahagia sangat lepak2 sesama perempuan jek
baru2 nie kuar reramai sampai 11 orang
demi celebrate bday shilala
lama da kot tak complete macam tu
kalo tak asyik ade jek yg tak dapat follow
terutamanya skang nie research sume dah berjalan
budak2 lab laa paling busy...

n alhamdulillah...
itu jek ak mampu cakap
Engkau permudahkan urusanku
dia pown dah dengar semua nie
Kau kurniakan kekuatan bagiku
syukur Ya Allah
harap sangat lepas nie semuanya lancar jek
paling ak minta
moga kami semua grad dalam keadaan harmoni n aman
tiada sengketa
tiada dendam
tiada benci
amiiinn Ya Allah~~~~


No comments:

Post a Comment