FolLoW bY eMaiL

Tuesday, 10 April 2012

sukan..sukan..sukan..

salam
akhirnya berakhir sudah segala susah payah kepenatan aku untuk first half semester nie
akan bersambung seminggu akan datang for second half semester
huhuhuhu
macam2 lagi program nie nampaknye
tapi alhamdulillah dah berakhir segala sukan2 2
yg melibatkan sukan
first PIALA DEKAN
buat pertama kali diadakan dalam fakulti kami
kami 2nd year jugak yg menganjur
kami laa yg initiate segala usaha tersebut
*bangga jugak laaa....hehe
2nd,NPSC kat uia tahun nie
uia KUANTAN
beramai2 kami berkonvoi ke kuantan
siap naik 3buah bas lagi
tp satu bas besar
2 bas mini jelaaa
hahahahaa
itu aje yg kami mampu
n lastly berakhir laa jua NPSC tersebut
penat main bola tampar ade lagi kot
tapi tak pe
sanggup demi UKM tercinta
maybe tak sepenat futsal n netball
n badminton
n sume nye tak memihak pada kami
mampu dpt tempat keempat jek
tapi xpelaaa kan
dah usaha
at least nie first time kami mewakili UKM
huhuhuhuh

kami berserah jela
adat bertanding ada menang ada kalah
cuma saat bertanding 2 semangat jugak laa menjerit nye
memekik nama UKM
u kebanggaan kami
even time nak marah duk kutuk gak ukm nie
huhuhuhu
itulah manusia
lumrah..........................

No comments:

Post a Comment