FolLoW bY eMaiL

Sunday, 22 April 2012

BBQs

salam
sem nie sem dua
tahun dua
means dah dua tahun aku bergelar pelajar UKM
lebih tepat pelajar farmasi UKM
sungguh tidak ku duga
begini perjalanan hidupku
yang ditetapkan oleh-Mu

dah masuk tahun kedua kat sini baru lah start rapat dengan semua kawan2 sekelas
terutama melayu laaa
yg chinese n indian pown boleh kawan
tapi maybe tak sekuat melayu laa ukhwah nye
mungkin bangsa still mainkan peranan dalam hal nie
dan agama juga
kami menjadi semakin sekepala
orang kata boleh masuk laaaa
antara satu sama lain
nak buat kerja2 gila sikit memang semua on
terbaiikkkk
paling sekepala kalau bab order mcD
or makan2
memang laju jek semua setuju
tak pown sukan
sekarang pelajar RX 2 dilanda demam bola tampar
kalau boleh tiap2 petang nak turun court
main volley ball 2
sampai mereka yg biasa main bola jaring pown dah bertukar angin
hohohoho
sejak piala dekan kami bersatu
menjadi semakin teguh

seangkatan itu
kami bercadang
dan bersepakat
mengadakan BBQ
pada hujung minggu ini
perrgghhhh
handle sendiri
bukan selalu kot
hehehhe
kali nie tak ajak sape2 pown
cuma kami warga RX2
hehheehe
alhamdulillah semua setuju dengan apa yg kami anjurkan
tiada yg membantah lagi
*at least setakat nie
huhuhuhuhuhu
insya Allah niat kami baik
Engkau permudahkan kami

sem nie saja dah banyak BBQ kami buat
satu lagi kat camp GL nanti
hohohohoho
hidup macam tak busy langsung
tapi xpelaaa
time nie laa nak release tnsion 2
hehehehehehe

hopefully macam 2la
insya Allah
=)
salam

No comments:

Post a Comment