FolLoW bY eMaiL

Sunday, 22 April 2012

happy go lucky....yeke??

salam
kali nie aku nak bercakap soal kerja
soal study yang berlambak2 bak gunung averest(ejaan macam salah) tapi lantak laaa...
do i look like i care???*pinjam quote iffah...hehhehe
tak pernah putus2 lagi nie
sejak mula start nye semester dua tahun dua nie
aishhhhhh
ibarat air terjun jatuh mencurah2
tiada berhenti
kecuali jika Allah izinkan
*mentang2 baru gi air terjun sg gabai khamis lepas
hahaaha
nie haaa air terjun 2...
cantik kan??indahnye ciptaan Tuhan..subhanallah~~~~
tapi aku pergi pown bukan sebab jalan2 suka2 riang ria taw
pergi atas urusan kerja
Green Lung
kami bakal menganjurkan camp
huhuhuhu
tak tawlaah macam mana nanti
berdebar laaaaaaa
dah laa exco program
pape hal aku yang kena laaa kan
huuuuuuuuu
insya Allah dipermudahkan
aminnn~~~~~~

soal kerja + study + urusan lain = tension???
yeke??
betul laa 2
KALAU tak diurus dengan betul
n aku sendiri dah banyak kali merasai 'nikmat' nye stress tue
tapi dalam aku duk tension2 nie
ramai pulak yang mengakui
tak pernah nampak aku stress
apekah???

ade yg cakap aku still happy go lucky
time2 ade masalah
yang kalau diowg kena dah menangis pown
huhuhuhuhu
2laaaaaa
duk bilik sowang2 nie
aku menangis pown bukan kowang nampak
kan??
hahahaaah
lain laa kalau aku menangis depan kowang
tapi tidak akan aku lakukan yg demikian
di hadapan kalian
tidak sama sekali
kecuali atas sebab2 tertentu
yang memang kalau aku tak menangis nampak macam tak betul
baru kowang nampak kot
huhuhuhuhuhu
aku segan nak ekspress perasaan sedey aku depan orang
even kalau nak nangis kat rumah
aku malu2 depan family aku

pernah kena tegur ngan ayah kot
sedey gileeee
tak ingat pasal ape
tapi tersentuh sangat
tulah orang cakap ayah tak selalu marah
tapi sekali marah berbisa wooo
huhuhuhuhu
nak nangis
nak menitis dah air mata nie
cepat2 masuk dalam bilik
ala2 merajuk laaa gitu
last2 ayah pujuk gak
hahahahaha
sungguh tak matang laaaa alyaaa

puas kot nak cover mata bengkak after nangis nie
kot2 terkantoi ngan member
nak2 bila duk sowang melayan perasaan sedey
tiba2 ade plak yg menjenguk bilik
nasib baik sekarang semua pakat kunci bilik
sebab ade kes curi hari tu sebenarnya
kalau tak aku tak kunci gak pintu
hua3
aishhhhh
kalau bab melalut nie alyaa
bukan main panjang
tapi bab nak karang ayat discussion report
sampai terbenjul biji mata duk ngadap skrin
puas mengerah keringat otak

tapi kesimpulannya
semua orang ada limitnye
aku pown ada
sampai satu tahap
kesabaran aku pown boleh hilang
tahap iman aku boleh turun naik
adat manusia biasa
cuma prinsip ak
hidup kan cuma sekali
kenapa nak membazir dengan bersedey
dan bertension2 nie
kita enjoy!!!
tapi still dalam landasan syariat nye laaaaa
ok??
heeeeee
till then....
salam~~~~

No comments:

Post a Comment