FolLoW bY eMaiL

Saturday, 5 January 2013

Allah sentiasa denganmu~~~

salam
hari ini hati sangat kuat untuk memohon
berharap dikurniakn satu petunjuk
mengenai soal hati dan cinta
entah lah kenapa
macam buang tabiat pown ada
saat2 genting time2 exam nie lah nak tergerak hati pasal hal2 nie
macam dah takde masa lain..=.=

tapi dah hati mendesak
okayyyy
nak jernihkan kekeruhan yg melanda di jiwa lara (tibai segala kosakata)
hmmmmmmmm
digagahkan jugak lah aku
memasang niat untuk memohon petunjuk
even aku seram dengan istikharah nie
bukan tak yakin dengan takdir Dia
namun maybe belum masa untuk tahu
huuuuuuuuuuuu

petang tadi
solat zohor
ak hanya berniat
tapi solat sunat isthikarah belum ak tunaikan
then ak tertidur
ternyata Allah datangkan petunjuk tu
memang sentap!!!!!

bangun2 terus istighfar
tapi jika ianya petunjuk
dari Allah ia datang
sudah dipohon maka aku harus lah terima

mungkin perlu dimantapkan lagi
sebab tak semestinya mintak sekali terus Dia bagi kan
cuma nya
yg ak perasan
Allah mendengar permohonan n rintihan ak
hanya dengan satu niat dalam solat zuhur
Allah kabulkan permintaan hati aku
kerna apa????
kerna Dia sentiasa ada dengan kita
insya Allah
yakin laa duhai alyaa
juga buat semua teman2.........
=)

No comments:

Post a Comment