FolLoW bY eMaiL

Friday, 4 January 2013

it's 2013~~~~

salam
hari nie dah lima hari berlalu
bulan januari tahun 2013
teringat plak malam tahun baru
di saat2 semua tengah mengadap nota
study week la katakan
mana boleh berenggang dengan nota
=.='
tapi disebabkan tak pernah tengok bunga api
sepanjang tiga tahun duduk sini
*ulang, 3TAHUN!!!
so digagahkan lah jugak kaki mendaki tangga ke aras 4
ke bilik kawan ak,shila (femes kau ak mention kat sini)
diajak oleh aisyah (pown nak jugak)
puas lah diintai
rupa2nya terlindung pulak dek bangunan Bernama
kalau tak straight nampak KLCC
aishhhhhhhhhh
pastu sebab alang2 dah naik kan
siap tinggal nota semua kat bilik
pi beranikan diri naik sampai ke tangki air
errrrkkkkkkkk
bertiga kami laaaaaa demi mencari sinar2 bunga api tu
tanpa disedari rupanya ada tragedi bakal berlaku
huhuhuhuhuhuhuhu

siyes seram naik ke tangki air 2
tiba2 terbayang semua cerita
student mati lemas dalam tangki air laa
bayi ditemui dalam tangki air
n bla bla bla
banyak pulak cerita nak keluar dari kotak ingatan time tu kan
huk3
lastly dapatlah tengok sikit percikan2 bunga api 2
tu pown puas duk intai2 kat tingkap bilik shila
hohohohohohohoho
rupanya ramai jugak duk keluar bilik malam 2
semua nak tengok bunga api
kesimpulannya
bukan kami jela yg tak study....hek3

then boleh pulak tiba2 rasa lapar
digagau selongkar ke bilik iffah bagai
tak kesah dah kacau ke hape ke
mira plak join sama buat bilik 2 tambah kecoh
mula2 masing2 ada nota
ak n ecah yg tangan kosong naik nie pown dibekalkan nota oleh si tuan bilik
heheehhehehehe
konon laaa nak study
tiba2!!!!!

entah siapa terbukak cerita
disambung2 then sambung lagi
lepas satu cerita then continue ngn yg lain
sampai cerita aku pown terbangkit sama
'kenapa kau suka sangat zizan?'
errrrrkkkkkk...=.=
hahahahahahahahaha
nasiblah iffah pi kantoikan aku malam 2
rasanya memang malam mengantoikan semua rahsia kot
terjadilah pillow talk session malam tahun baru tu
finally,pukul 3.30 pagi baru balik bilik masing2!

bangun pagi 2 dikejutkan plak ngan cerita bilik kawan dirompak
rupanya ada tragedi bakal berlaku
sikit jekkkkkkkk
andai lambat sikit kami turun
mau terserempak ngan si perompak 2
sebab guna tangga blok ak
huuuuuuuuuu
seram plak
n skang semua pakat trauma plak ngan kes 2
kalau boleh after jam 12 takmo kuar bilik dah
huuuuuuuuuuuuu

itulah yg jadi nya malam tahun baru 2013
pillow talk with my frenz.........
even berlima sahaja
yg lain tak dapat join
ada duk luar
n ada yg duk dalam tpi takde kat bilik plak malam 2
pape jelaaaa
janji pastu kami study laaaaaaaa
=P

that's all....................
tangan rindu nak menaip~~~

No comments:

Post a Comment