FolLoW bY eMaiL

Thursday, 20 June 2013

life~~~~

salam
dengan berakhirnya paper BF petang tadi
maka dengan ini secara rasminya tinggallah satu paper lagi
*belum habis pown lagi nyeeeee =.='
poyo gaya macam dah habis semua
tamat zaman 3rd year
eh dah 3rd yr nak masuk 4th yr!!
4th yr??!!!
tahun akhir??!!!!
#takyahnakterkejutsangatlaaaapown
wawawawawawawawawa
sekejap jek masa berlalu kan
rupanya dah tiga tahun aku menuntut di bumi UKM nie
rasa baru semalam langkah kaki kat DG daftar
pastu macam baru jugak hadapi orientasi kat UKM Bangi
macam baru kenal kawan2 farmasi nie
macam baru jugak mula2 nak rapat ngan mereka
macam baru handle semua2 program dari 1st yr dlu
interaksi,pesta konvo,kem GL, npsc n etc
kesimpulannya~~anda poyo alyaa!!wawawawawawawa
tiga tahun dah tiga tahun weh!
ada kawan kat Bangi dah grad tahun nie pown
hohohohohohohoho
pantas betol masa berlalu kan
pahit manis perit getir semua ada hidup kat Ukm nie
macam2 pengalaman
yang kadang2 kalau dibayangkan memang tak sangka aku boleh  buat
atau aku akan buat
n di sini juga laa kami semua membesar menjadi dewasa
segala pengalaman mematangkan kami
gelak bersama
menangis pown bersama
*macam nk nyanyi lagu Teman Pengganti plak....=P

tapi itulah kehidupan kan
setahun lagi pengajian di Ukm..insya Allah
biarlah kami grad n konvo sama2 Ya Allah=)
then dah keluar mula masuk ke alam pekerjaan pulak
haaaaa itu konpem lebih mencabar
kalau kerja bukan di Kuantan
or dengan kata lainnya merantau kat negeri orang
kena la berdikari weh
macam2 kena pikir tuu
tapiii.....ape kata kita fikir mende yg lebih dekat??
seperti paper Toxico isnin nanti k......ngeh3

bila otak dah penat nak menelaah
tapi tak boleh nak tido
mula lah duk fikir macam2
menerawang jek ke sana sini
nasib baik kali nie kurang dah difikir hal2 cinta cintun tuuu
wawawawawawa
satu improvement!!!
heeeeeeeeeeeeeeeeeee
as u said,tak fikir dah kan???
so do i.......heeeeeeeeeeeee
thank u for inspiring me....
=D

malam nie nak rehat dulu
nak sambung edit ethics proposal tu
minggu depan kena anta jugak
mohon Dr Rudy kasi lepas laaa weh
huhuhuhuhuhu
#penat

tapi3....esok tengah hari rehat lagi kot..ngeh3..
nak pi tengok Pee Mak
heeeeeeeeeeeeeeeeee
#takpuashati=P

No comments:

Post a Comment