FolLoW bY eMaiL

Sunday, 14 April 2013

semakin menghampiri~~~

salam
hari ini ahad bersamaan 14 April 2013
petanda juga bahawa cuti midsem aku dah pown tamat
sekian terima kasih~~~~~~~
nak sambung lagi cuti......
tapi kan kalau lah ditambah lagi hari stay kat rumah
makin tebal sifat semulajadi kemalasan nie
malas nak balik
padahal bukanlah kena jalan kaki or drive pown balik KL
malas nak mengemas baju n segala perkakas sebenarnya
hua3
dasyat2 anak dara oooiii
mak ayah ak memang dah arif sangat laa berkenaan hal nie
tak heran dah kalau pukul 12 tgh malam ade bunyi2 bising2 sikit kat luar
itu tandanya aku dah sampai tahap serius
serius mengemas untuk balik
hehehehe
tu time matrik
kalau kat u nie,sejam before bertolak ke terminal baru nak cari2 baju
hahahahahaha

maka apabila tamat cuti midsem nie
means kami telah cukup bersedia untuk menghadapi hari2 yg agak busy
apa tak nya
khamis nie dah kena gi bangi kot
untuk event terbesar pernah kami handle
iaitu....National Pharmacy Sports Carnival (NPSC)
UKM menjadi tuan rumah tahun nie
n kami terpaksa adakan di UKM bangi
disebabkan pelbagai sebab musabab tertentu
preparation yg telah dimulakan setahun yang lepas
bakal menemui kemuncaknya
pelbagai pengalaman kami tempuhi
suka duka pahit manis semua ada
cukup untuk membuat kami semua makin akrab satu batch
tak ketinggalan juga dengan junior2
kesimpulan yang aku boleh buat
berdasarkan setahun berkerja untuk NPSC nie
memang seronok
even kadang2 terpaksa menangis
overall nye happy jek
adat la kan kesusahan n kesenangan sentiasa berganding
kalau semua senang,takdelah cabaran nya
tapi tak semestinya sentiasa mencabar
Allah kan sentiasa ada
Dia pasti membantu hamba2-Nya
=)




inilah banner n logo created by my talented peers.. 
so nice~~~~

that's all
hopefully the program will be as smooth as possible
doakan kami=)

No comments:

Post a Comment