FolLoW bY eMaiL

Monday, 4 March 2013

pabila ia menjelma~~~

salam
even jam kat ladtop ak macam tak betul
tapi ak tahu memang dah terlalu lewat untuk seorang student
yg ada kelas pada pukul 8 pagi esoknyaaa
untuk still awake..like what i'm doing rite now..=.='
macam tak sedar diri pown ada
dah laa pagi2 esok kelas pharmacognosy
kalo berjaga takpe gak
nie siap nak post2 kat blog pulak
apehalll???

tapi siyes dah lama tak jenguk sini kan
heeeeeeeeeee
improvement pe tuuu
bukan apa sangat pown
sebab tak sempat sangat sebenarnya
huhuhuhu
sem nie agak berat bagi aku
not only me
kawan2 aku pown mostly akan rasa yg sama
terutama yg betul2 involve ngan NPSC
NPSC tak berat sangat
tapi kalo dah bergabung ngan thesis lagi
jurnal berapa banyak kena khatam
tu pown tak paham2 lagi tajuk research ak
aishhhhhhh

but it's ok
kita boleh buat!!!!!
kadang2 bila semangat sendiri pown dah terbang melayang
nak seru balik bukan main susah
lagi senang nak tiup semangat orang lain
hohohoho
alhamdulillah setakat nie tak terlalu down ag
agpown sedang try adapt sem baru
suasana pown lain sikit
bila masuk bab thesis
semua orang macam bawak haluan masing2 dah
even SV sama,tp dah tajuk lain
lagi haru dapat SV nun di Grand Season
huhuhuhuhuhu

tinggal sebulan jek lagi
yeah!!!!
tak sabar nak habis n tamatkan segala kekusutan nie
dua tiga minggu nie
hampir tiap2 hari ada jek masalah baru timbul
esok meeting harap2 dapat lah settle sikit segala masalah tu
insya Allah
=)

*tapi apa yg menjelma ea??cm tak tally jek tajuk entry ak ngan jln cerita nie
hua3
tak kesah laaaaaa
saja nak menaip
alang2 kan duk rancak sangat menaip surat mintak sponsor2 tu
bila buat kerja2 nie
aku sedar satu hal
exco pemasaran kena kawan baik ngan SU asenye
hahahahaha
complicated betul laaaaaa
pernah jadi SU dulu pown program kecik okay
so pengalaman tu tak setough yg nie
even ak bukan SU pown
heh3

eh k laaaaaa
takley over sangat
esok kelas pukul 8
chayoookkk!!!!!!
gudluck untuk bangun awal ngan sndrinya
huhuhuhuhuhuhu
*nsb baik ada gak classmate duk satu floor nie...hohoho

lastly...
permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah
lancarkah segala perancangan kami....=)



No comments:

Post a comment