FolLoW bY eMaiL

Thursday, 28 March 2013

kekalutan hidup~~

salam
setelah sekian lamanya tak menjenguk
finally ada jugak peluang nie
tak sangka
kelam kabut jugak aku seminggu dua nie
nak kata sebab penangan thesis pown
macam tak sangat
tapi kalo sebab bercampur semua benda nak buat dalam satu masa
segala hal nak kena fikir serentak
mana la tak serabut tak kacau bilau hidup ak
hilang sekejap ketenteraman
hohohoho
ayat nak over jek, ye tak?

alhamdulillah
hari nie khamis,esok jumaat dah cuti
dah settle segala proposal presentation untuk research nie
even sebenarnya ini baru lah permulaan
perjalanan thesis tu sangat panjang lagi kot
tapi at least dah terlepas laa saat2 getir tu
entah la kenapa
asal sebut pasal presentation nie
terus terdevelop arrhythmia and tachycardia
hua3
padahal takde laa sampai mati pown even tima sesi Q&A tu
bak kata dr M,takot ke tak takot ke,sama jek
semua kena soal
n SV ak plak,demi nak sedapkan hati ktowg kot
'remember the law of THREE'
diulangnya ayat nie hampir spuluh kali kot
three tu merujuk kepada tiga markah
hahah

but now,segalanya dah tamat
tinggal nak fokus on midterm exam nie
isnin nati dah exam
even tiga paper jek
tapi still scary
tambah2 pulak banyak assignment yg di'hadiahkn' oleh lecturer2
konon anta lepas cuti
memang laaaaa,tapi ada plak ahli group yg terlbih semangat nie
nak as soon as possible
saje jek taw wat ak serba salah
hohoho

n hal NPSC
nak kata biar dulu laaaa,dahulukan mende yg lebih utama nie (exam)
tapi tetap tak boleh
memandangkan peranan ak sebgai exco pemasaran
boleh ke nak tangguh2???
ajk pulak suma dah balik kampung
acane tuuu??
hohohohoho

nasib baik la OPKIM da tangguh
kdg2 ase cm menyusahkn bertangguh sebb macam dah takde cuti lagi pasnie
tapi dlm masa sama ase lega
at least dpt rehat seminggu kat rumah
hehehe

panjang2 duk melalut
conclusionnya
hari nie aku dah dapat tidur awal dengan aman
yeah!!!!!!!
hahaha
nak sambung kelam kabut tu malam ahad nanti laaa
hohohohoho

orait
nak sambung completekan assignment
ahli group 6 org,tp awat kami bdua jek yg kena completekn????=.='
even pelik dengarnya
tapi go on jelaaa
tak larat nak suruh sapa2
baik buat sendiri
=D

salam=D
~cincin idaman~
even tetibe,n tak kena ngan masa
do i care?????hohohohoho
=D

No comments:

Post a Comment